torstai 22. joulukuuta 2016

The Season Of Giving

Eletään aikaa vuodesta, joka on täynnä rakkautta, antamista, kiitollisuutta, onnellisuutta ja yhdessäoloa. Just tähän aikaan vuodesta tunnen todellista onnellisuuden tunnetta. Sellasta, mitä ei tunne kertaakaan aikaisemmin saman vuoden aikana ennen joulua. Niinkuin joka vuosi joulunaikaan kerronkin, joulu on mulle henkilökohtaisesti tärkeetä aikaa. Sillon haluan erityisesti osoittaa läheisimmille rakkautta, antaa jotain odottamatta sitä vastapalvelusta. Se tuo mulle jouluna hyvänolon tunteen. Sitä tunnetta ei yksinkertaisesti voita mikään muu.

Vaikka joulu on osittain myöskin kiireistä ja stressaavaa aikaa (myös mulle, tänäkin vuonna), niin kaiken sen häsläämisen jälkeen kuitenkin kaikelle on tarkoituksensa. Se hetki, kun koko perhe ja läheiset kokoontuu samaan huoneeseen yhdessä viettämään tätä joulunaikaa. Sillon tulee se todellinen rauhoittumisen paikka ja kaikki se stressi ja turhanpäiväinen hössötys poistuu sen jouluaaton fiiliksen mukana. 
IMG_9808 IMG_9860 IMG_9896 IMG_0013 IMG_9927
Mulla alkoi loma jo maanantaina ja onkin ollut ihana odotella joulua laittamalla kotia kuntoon. Oon saanu rampata monenakin päivänä hoitamassa vielä viimeisiä jouluviimeistelyjä kaupungissa ja sen ihmishulinan keskellä se on ollut aika kamalaa. Silti tää valmistautuminen jouluun on vaan aina yhtä ihanaa. Stressi siis rupeaa kuitenkin helpottamaan, lahjat on hankittu ja paketoitu, leipomukset leivottu ja joulufiiliskin on täysin kohdallaan. Ihanaa joulunodotusta jokaiselle sinne ruudun toiselle puolelle! 

2 kommenttia: