tiistai 3. marraskuuta 2015

KELEKKAMESSUT 2016: LAUANTAI

Kotona. Viimeinkin. Viikonloppu Rovaniemen kelkkamessuilla on ohi ja kotiintuotavana mulla on mukanani Miss Pohjois-Suomi Beauty 2015 -titteli. Niin uskomatonta edelleen, en löydä muita sanoja. Viikonloppuun mahtui paljon naurua, kipeitä jalkoja, treffikutsuja, jännittäviä fiiliksiä, muotinäytöksiä, kelkkamiehiä, huonosti nukuttuja öitä, ikuisuuden kestäviä junamatkoja, onnistumisia ja epäonnistumisia ja kaikkea, mitä näin tapahtumarikkaaseen viikonloppuun ikinä voikaan mahtua. Oli hienoa päästä näkemään Rovaniemi ja kelkkamessut ensimmäistä kertaa, sekä ylipäätään olemaan mukana kilpailussa. Kokemusta rikkaampana ja onnellisena jätin Rovaniemen taakseni. Mun mielen on vallannut nöyrä kiitollisuus.

Perjantaiaamuna lähdettiin junalla kohti Lappia ja perillä oltiin kolmen maissa. Majoituttiin Santasport urheiluopistolla, jonne kerettiin käydä asettumassa ja kamat nakkaamassa. Ilta vierähti Lappiareenalla tulevaa viikonloppua ihmetellen ja koreografioita läpi käyden. Lauantaina messut avattiin kello 10 ja porukkaa valui sisälle pitkin päivää. Messut oli kahden päivän kestävät ja lauantaipäivä oli aika miesvoittoinen ikä akselilla 15-80. Jokainen meistä finalisteista poimi varmasti mitä suorempia kommentteja ihmisiltä, mutta myöskin niitä kauniita ja mieltä lämmittäviä sanoja ja kehuja. Ihmiset oli hyvin vastaanottavaisia, kun mainostettiin yhtä yritystä ja jaettiin flaijereita sekä arvontalipukkeita. Päivä piti sisällään kaksi muotinäytöstä ja messuilla pyörimistä promoamishomman kera. Kuudelta messuväki ilmeisesti jatkoi parempiin bileisiin juhlimaan halloweeniä ja me finalistit kömmittiin aikaisin pehkuihin jännittämään seuraavaa päivää.. 
IMG_0796
IMG_0787
IMG_0511
IMG_0710
IMG_0504
IMG_0805
Kuvasaldo messuilta on kattava (kiitos ihanien kuvaajien) - siksipä tuutte näkemään messuilta vielä muutaman toisenkin postauksen. 

5 kommenttia:

  1. Waau, onneks olkoon! Tosin ei kyllä tullut yllätyksenä että voiton nappaat :D

    VastaaPoista
  2. Ihan oikeaan osotteeseen voitto, noi muut mauttoman näkösiä tukat krepattuna yms. Onnea onnea paras voitti! :)

    VastaaPoista
  3. Ihan vain mielenkiinnosta kyselisin että miten sun mielestä nää missikisat ja uskonasiat sopii yhteen? Ovatko jotenkin ristiriidassa keskenään vai ihan ok? :) hyvää syksyn jatkoa sulle, oot kyllä kaunis ja fiksunoloinen tyttö!

    VastaaPoista