keskiviikko 19. elokuuta 2015

MISS KOKKOLAKSI?

Olenko mä seuraava Kokkolan seudun oma nimikkotyttö? Päätös on teidän. ''Uusi Miss Kokkola keikkailee omatoimisesti freelancerina, jota yritykset, yhdistykset ja yhteisöt voivat vapaasti tilata erilaisiin esiintymis- ja edustustöihin. Miss Kokkolan keikkakalenterissa ovat jo valmiina muun muassa Kaupan ja kulttuurin yö, Kokkolan juhlaideat -tapahtumat, sekä Mallitoimisto Matinen tyylitapahtuma. Seudun oma suosikkityttö kutsutaan myös loppuvuodesta Miss Pohjois-Suomi Beauty -finaaliin.'' -Kokkola-lehti

Mä olen siis yksi kolmesta Miss Kokkola 2015 finalistista. Jos sä näet mussa potentiaalia tulevaksi Miss Kokkolaksi, niin annathan äänesi ensiviikon torstaihin mennessä. Kaikkien äänestäneiden kesken arvotaan huikeita tuotepalkintoja ja lahjakortteja!

Äänestys tapahtuu seuraavasti: Jokaisella äänestäjällä on yksi ääni. Täytä Kokkola-lehdessä oleva äänestyskuponki tai postikortti äänestettävän (eli mun) äänestysnumerolla (3), omalla nimelläsi, puhelinnumerollasi ja osoitteellasi ja palauta lipuke Kokkola-lehden toimitukseen, Kultasepänliike Hanna Niemelle (Mediakulma, Rantakatu 8-10 67100 Kokkola) tai Studio Teemu Hujaselle (Isokatu 2, 67100 Kokkola). Muiden finalistien kuvat löytyvät Kokkola-lehdestä ja facebookista, äänestäthän siis omaa suosikkiasi!
Olivia_Myllyla
3. Olivia Myllylä

7 kommenttia:

 1. Voi kun olet niin kaunis! Toivon todella että nappaat tittelin, sen kyllä ansaitsisit.☺

  VastaaPoista
 2. Kuulin että sä voitit! Miljoonasti onnnea ♥

  VastaaPoista
 3. Kuinka pitkä olet?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viime mittauksesta on aikaa, mutta n. 172cm!

   Poista