perjantai 5. kesäkuuta 2015

PARTY MOOD

Viimeviikolla ei juhlittukkaan ihan kaikkien valmistujaisia, vaan muutamat oli onneksi säästetty tälle viikonlopulle, ettei juhlien määrät varmastikkaan jää vähälle.. Tänään siis vuorostaan juhlittiin mun ihanan ystävän kosmetologiksi valmistumista! Puin päälleni yhden mun lempivaatteista; Mustan haalarin. Musta toi on niin ihanan klassinen, ei liian juhlava, mutta ei tylsäkään ja yksinkertaisesti näyttää niin hyvältä päällä. En tiedä teistä, mutta mä tykkään tästä asusta niiin paljon. En vaan vielä päättänyt, näyttääkö hiukset paremmalta auki vai kiinni haalarin kanssa.. Molempia on kokeiltu ja musta molemmat kyllä toimi!

Huomenna juhlat jatkuu vuorostaan meillä, kun juhlitaan isomman broidin koneistajaksi valmistumista grillijuhlien ja pienen porukan merkeissä! Saa nähdä, mitä päällepantavaa mä huomiseksi keksin..
IMG_1908
IMG_1917
IMG_1919
IMG_1921

14 kommenttia:

 1. Ihana asu! Haalarit on ihan huippuja juhlissa! Niin mukava päällä :)

  Eveliina / Six Feet Tall

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Eveliina! <3 Hienoo, et joku muukin on innoissaan haalareista. ;)

   Poista
 2. Todella tyylikäs asu! Tykkään kovasti :)

  VastaaPoista
 3. ihana tuo asu, ite ostin kans eilen tuommoisen <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee! Kiitti! Toivottavasti se pääsee kovalle käytölle. ;)

   Poista
 4. Pakko kysyä, että ootko ikinä miettinyt, että lähtisit vielä joskus mukaan esim Miss Suomi-kisaan? Sussa ois nimittäin todellakin ainesta siihen :) aivan älyttttömän kaunis!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En oo miettinyt enää muutamiin vuosiin. :-D Vähän nuorempana unelmat oli siihen suuntaan joo, mutta ei enään. Ei sitä ikinä tiedä mitä tulevaisuus tuo tullessaan, mutta en lähtis nyt ainakaan omasta tahdostani mukaan tollasiin juttuihin. Ulkonäkö on sellanen juttu mikä pitää sisällään paljon asioita ja ne kuuluu mun rakkaisiin kiinnostuksen kohteisiin, mutta ei ole oikein, että siitä kisaillaan.
   Kiitos sulle. <3

   Poista
 5. Hassuu, mut mulle tulee oikee hyvä mieli ku sulle on alkanu tulee taas enemmän kommentteja niinku sillon "ennen vanhaan"! :--D jotenki tuntuu et sun blogi on muutenki heränny kunnolla henkiin ihan viime aikoina! Toivottavasti bloggausinto säilyy! :)
  Ja vielä tosta asusta, että on kyllä upee. Toi haalarimekko (vai miten sitä sanois :D) pukee sua tosi hyvin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ihanaa myötätuntoa! :-D Mustakin tuntuu hyvältä, sillä palautetta on niin mukava saada. :-)
   Sitä kutsutaan ihan haalariksi. ;) Mutta kiitos hurjasti kommentista ja kehuista <3

   Poista
 6. Upee kokonaisuus ! Mistä tää haalari on ostettu? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :-) Kaupat on näitä pullollaan. ;)

   Poista