torstai 18. kesäkuuta 2015

KAKKUKESTIT

Tänään loihdin nopeasti helpon mansikkakakun kaupan valmiista kakkupohjista ja lisäsin kermavaahto-maitorahka sekoituksen pohjien päälle ja mansikat kakkua koristamaan. Meillä on nyt nimittäin juhannuksen lisäksi aihetta muuhunkin juhlaan, sillä poikkiksella on tj nollassa!

 Uskomatonta, että se aluksi niin pitkältä tuntuva, mutta nyt niin lyhyt puolivuotinen on takana. Siihen, että Tuomas on kokoajan Kokkolassa ja voi tulla arkipäivänäkin käymään, on varmaankin hassu aluksi tottua, koska meillä on ollut tätä yhteistä elämää melkeinpä vaan tuon armeijan aikana. Hauska nähdä, miten tästä meidän arki lähtee rullaamaan. Kesää on onneksi vielä jäljellä ja elämä on hyvää. Eipä sitä silti uskois, etten tuu näkemään Tuomasta enään kertaakaan inttikamppeet päällä. Voitte vaan kuvitella, miten on tyttöystävä onnensa kukkuloilla!
IMG_2163
IMG_2168
IMG_2173
Huomenna lähdetään porukalla juhlimaan juhannusta mökille ja lauantaina pyörähdetään tuttuun tapaan Keuruulla! Minkälaisia juhannus suunnitelmia on teilläpäin? Ja kuinkans monen muun tyttöystävän sydän pakahtuu tänään onnesta? ;-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti