torstai 18. syyskuuta 2014

Vielä vähän lisää rippikuvia

Jos palataan vielä hetkeksi mun rippipäivään, tai no jos en huijjaa, niin sitä aiempään päivään, eli lauantaihin. Mä en halunnut viralliseksi rippikuvaksi esimerkiksi kiitoskorttiin normaalia tylsää massa studiokuvaa, vaan käytiin jo lauantaina kuvaamassa mulle kiitoskortteihin tulevat kuvat. Lauantaille sattu just sopivan lämmin ja aurinkoinen kuvauspäivä. Pystyin siis hyppimään merenrannalla ihan ilman pitkähihasta ja jäätyneitä sormia ja selvisin kärsimättä kylmistä väreistä aiheutuvia karvojennousuja! Haha, jee. Me saatiin tosi nopeesti 400(?) kuvaa kuvattua kunnes se sai riittää, ja olin superyllättyny saaduista kuvista. Maisema oli täykky ja mulla tuntu olevan ihan kiva naama- ja hiuspäiväkin. En ois varmaan parempaa kuvauspäivää edes toivonut!

Miltäs tämmöset rippikuvat näyttää teidän silmään?
IMG_5230
IMG_4933
IMG_4855
IMG_5133
IMG_5382

10 kommenttia:

 1. Viimeinen on tosi upee! :)

  VastaaPoista
 2. Vau, tosi hienoja kuvia! :-) Kolmas kuva eniten mun mieleen! Ihanat värit ja ihana SINÄ <3
  Tykkään muutenkin hirmusesti sun blogista, tulee vaan hirveen harvoin kommentoitua, jatka samaan malliin :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :-) Ihana kuulla taas pitkästä aikaa tämmöstä palautetta, vaikka tuntuu että blogin kirjotustaidot on ihan hukassa.. Huippua että kuitenkin mua jaksetaan edelleen seurata! <3

   Poista
 3. Nää kaikki kuvat on kyllä tosi onnistuneita, paitsi että itteäni häiritsee 2,3 ja 4 se, että horisontti on vinossa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. I know, mutta en itse kiinnitä niihin hirveesti huomiota ja ilman ammattikuvaajaa sitä horisonttia tuskin millään tapaa saa suoran näköiseksi. :-D Kiitos kuitenkin! :)

   Poista
 4. Vau ihan mielettömiä kuvia ! Ja oot ihan uskomattoman kaunis!!<3 ootko harkinnu koskaa alkavas joksiki malliks? Sussa ois nimittäi todellakin ainesta siihen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3 Ei kropan mittasuhteet riittäis mallinhommiin asti, mutta joskus kun ois riittänyt, niin harkitsin sitä kyllä! :-D Oishan sitä ollut kiva kokeilla, mutta nyt en aio itse mitään hakemuksia täyttää, jos joku kuvaaja mut kaupungilta bongaa ja haluaa mut malliksi, niin asia vois olla täysin toisin. :)

   Poista
 5. voi nuo kengät on ihanat, mistä ne on?:-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nellyltä! Etin tollasia ihan hullun kauan ja no, ei oo ensimmäinen kerta et nelly yllättää! :-D

   Poista