maanantai 4. elokuuta 2014

Telttayö ohtakarissa

Haluttiin tyttöjen kanssa vielä kesäloman aikana tehdä jotain siistiä, joten nopeesti päädyttiinkin päätökseen, että perjantaina yövytään teltoissa Lohtajalla, Ohtakarin rannalla. Yöksi oli lupailtu sateita ja ukkosia, mutta meidän kohdalle osui vaan pieni sadekuuro vaikka ukkonen olikin sit sitä kovempi. Taivas alko kirkastumaan kuitenkin jonkun ajan päästä, joten pistettiin heti teltat pystyyn ja alettiin tekemään nuotiota hiekalle. 

Me oltiin varattu hulluna evästä, koska juhlittiin samalla ihanien Marin ja Minnan synttäreitä. Yö juteltiin ja kuunneltiin ihanaa musiikkia ihanassa ympäristössä ja sitäkin paremmassa seurassa. Aamulla oli ihana herätä pauhaavan meren ääneen, mutta samaan aikaan niin ällöttävää, koska oli niin hikinen fiilis. Parasta oli se, että aamusta ois hikisenä saanut suoraan juosta kylmään meriveteen, mutta kukaan meistä ei siihen uskaltautunut, joten ootettiin päivän lämpimämpää hetkee ja käytiin pulahtelemassa meressä. Paistettiin makkaraa ja maisseja sekä syötiin loppuja eväitä, jossain välissä ruettiin pakkaamaan telttoja ja kamoja ja lähettiin kotia kohti. Meillä oli ihan hullun hauska yö ja just tollaset jutut kuuluu kesään!!
DSC_0041
DSC_0174
DSC_0104
DSC_0051
DSC_0124

6 kommenttia:

 1. Kuulostaa ihanalta retkeltä! Telttailu on niin hauskaa :-D

  VastaaPoista
 2. Kuulostaa aaaivan ihanalta

  VastaaPoista
 3. hui mikä tuo räjähdys on tuolla takana? pilvet ainaki näyttää iha räjähdykseltä?:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on salama. :) Ensimmäistä kertaa elämässäni sain salamasta kuvan. :-D Oli hullun hienon näköstä, kun ne salamat käväs nuissa pilvissä!

   Poista