keskiviikko 30. heinäkuuta 2014

Day 1 in Tammerfors

Me lähdettiin Tampereelle ajelemaan maanantaiaamuna kympin aikaan, vaikka tarkotus oli jo yhdeksän maissa, mutta tässä perheessä tää lähdöstä myöhästyminen on varsin tuttua puuhaa.. Ajeltiin kiireittä Tamperetta kohti ja pysähyttiin kaikissa kivoissa paikoissa syömässä jätskiä ja vähän ruokailemassa. Musta sellanen on parasta; ei kiire mihinkään ja pystyt vaikka hetkeks pysähtyä pellonreunalle kuvailemaan! Oltaiskohan oltu kolmen maissa Tampereella ja tunti pyörittiin paikkoja vähän läpi, ennenkun päästiin neljältä hotelliin kirjautumaan. Me vähän fiksauduttiin ja lähdettiin takaisin kiertelemään katuja, ja tekemään pienimuotoisia ostoksia. Niin täydellistä, kun isommassa kaupungissa nää vaateliikkeet on kahdeksaan ja jopa yhdeksään asti auki. Meillä ei ollu kiire mihinkään!

Tampere on mun mielestä ihan älyttömän kaunis kaupunki ja just sopivan kokonen. Ei yhtä iso kuin Helsinki, eikä yhtä pieni kuin Kokkola. Just sellanen sopiva. Ihania baareja ja ruokapaikkoja terassineen, hyvännäköisä poikia siellä täällä, kauniit kadut kauppoineen ja ihana ihmisten vilinä. Tampereella tulee käytyä tosi harvoin, tai no, oisinko kerran aiemmin joskus kolme vuotta sitten käynyt (:D?), mutta edelleen mieleen muistu hyvin tuo alue, missä me liikuttiin. Niin ihana kaupunki. 
DSC_0002
DSC_0020-001.NEF
DSC_0046.NEF
DSC_0024.NEF
DSC_0026.NEF
DSC_0049.NEF
DSC_0082.NEF
DSC_0098.NEF
DSC_0057.NEF

10 kommenttia:

 1. Mistä nuo housut on? Aivan ihanat!<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ginalta! Mäki tyksin noista ihan hulluna. :-)

   Poista
 2. Kiva et sääki pääsit käymään tampereella! Oon käyny siä aika useesti, mut tällä hetkellä oon lapis ja ihania kuvia!<3:D sai taas niin hybälle mielelle ku luin näitä postauksia kuvon ollubmieli maas niin piristi omalla tavallaan:P<3:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, ois ihana päästä lappiinkin! Ja ihana kuulla, minä kiitän. :-)

   Poista
 3. Millon sulla on konfirmaatio? :)

  VastaaPoista
 4. Oi ihana asu!<3 voi vitsit Tampere kuulostaa mahtavalta paikalta, pitäis itekkiin joskus päästä paremmin siellä käymään! Mut ihania loman viimeisiä päiviä sulle!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitän! <3 Tampere on oikeesti ihana, kannattaa tehä just vaikka pienimuotonen shoppailureissu sinnepäin! ;-) Ja oi, niitä samoja sulle. :)

   Poista