perjantai 14. maaliskuuta 2014

Oh sunny day

Siis toi aurinko! Kattokaa oikeesti ulos ja ihailkaa, rakastukaa. Toi aurinko saa hymyn huulille ja vaikka tuolla ei kuitenkaan ihan vielä pelkällä nahkatakilla pärjää, niin aurinko lämmittää ihan sika kivasti. Täällä Kokkolassa ainakin yks miinusjuttu on se, että meri sijaitsee täällä ja sen takia tuuli voi olla kovempi ku muualla Suomessa.

Tänään koulupäivä meni ihan toooosi nopeesti ohi ja yks hyvä syy sille voi olla se, että meillä vaihtuu jakso maanantaina ja tää päivä katottiin lähes joka tunnilla jotain elokuvaa. Pääsinki jo yhdeltä kotiin jonka jälkeen oli pakko kiiruhtaa ulos kuvaamaan mun asu tossa auringonpaisteessa. Meidän talo on tosi kivalla paikalla ja varsinki meidän terassille paistaa arska ihan törkeen hyvin; auringonottopaikka kesälle, check! Nyt pitemmittä puheitta niiden asukuvien pariin, mitä ei ookkaan pitkään aikaan mun blogissa nähty.
IMG_1704 IMG_1714 IMG_1754 IMG_1738 IMG_1741
Tästä päivästä on tulossa normaalia kivempi päivä luulisin, palataan sen merkeissä ehkä myöhemmin! Enjoy your friday <3

15 kommenttia:

 1. Vitsit miten kiva asu! Hassua, että ihan totta kohta pärjää oikeesti nahkatakilla, kaikki asut näyttää niin paljon paremmalta sen kanssa:D

  VastaaPoista
 2. Hitsi, nyt en tiiä menikö mun kommentti perille kun netti katkes kriittisellä (:D) hetkellä! No anyway, tulin vaan kehumaan tuota asua (ihana!) ja sitä, miten hyvältä kaikki näyttää nahkatakin kans:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, tuli perille! Kummatkin :D Mutta oot niin oikeessa! Nahkatakki menee oikeesti kaiken kans ja se saa asut näyttämään niin paljo kivemmilta! Talven aikana mä kerkesin kylläkin jo hurahtaa pitempiin takkeihin, mutta voihan se pitempikin olla nahkanen! ;p Kiitos Matilda :-)

   Poista
 3. Kiva asu! Ja mä kans iloitsen tosta auringosta, piristää kummasti<3

  VastaaPoista
 4. Mistä oot ostanu ton nahkatakin? Aivan ihana asu muutenkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ostin sen kesällä JC:stä :-) Ihan lempparitakki, mutta kysymys kuuluukin, että miks ostin takin kokoo xxs!?!?! Toi takki oli aika arvokaskin ja hihat on lyhyet ja hartioista kiristää :D Mutta koko kesän ja syksyn tolla kuljin, ihan huippu takki jos ois ees koon isompi! Kiitos :-)

   Poista
 5. miks sun hiukset on oranssit?:o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei nää omasta mielestäni kauheen oranssit oo. Kuvissa voi tehä voi valotus sen, mut en mä sit tiiä. Vaalentaminen tummista nyt ei aina vaan oo niin yksinkertasta :-)

   Poista
 6. Aivan ihana asu, ja oh my oot niin säteilevä ja upea :)

  VastaaPoista