lauantai 1. maaliskuuta 2014

Maaliskuun ensimmäinen

Tänään olin jo aikasin ylhäällä, sillä lähettiin äitinkans aamusta viemään tavaraa kirppikselle. Paikallisille tiedoksi siis, että kallentorin kirppikseltä saa hakee omansa; siellä löytyy kenkien ja vaatteiden lisäks astioita ja muita sisustusjuttuja, koristetyynynpäällisiä ja muuta kivaa! Heitin sinne nopeesti ensimmäisiä turhia asioita mun vaatekaapista, mutta käyn kyllä heti vaatekaapin siivouksen jälkeen heittämässä sinne lisää tavaraa. Pöytä numero 126!!

Oon myös onnellinen Kartell feikkituolin omistaja! Vihdoin viimein löysin lähelle osuvan kopion, jonka hintakaan ei ollu enää niin paha. Meidän talon valmistumiseen on enään viikko ja ekoihin öihin kaks viikkoa, mutta tässä vaiheessa tuokin aika alkaa tuntumaan ihan liian pitkältä.. Aika uskomattomalta musta silti tuntuu, kolme kuukautta sitten sitä ootettiin melkeen yhtä paljon ja nyt aika ei todellakaan oo enää pitkä.

Loma alkaa täältä meidän seudulta veteleen viimesiä ja olokin on sen mukanen, meinaan, mulle maistus uni nyt paremmin ku hyvin. Ehkä en kuitenkaan aio tuhlata viimestä iltaa unten mailla, vaa valvon vielä yhen yön :D Naurattaa, ku lomalla ei vaan oikeesti tuu levättyä yhtään.
_MG_1343 DSCN0640 _MG_1345
Kivaa lauantai iltaa <3

10 kommenttia:

 1. Mikä teidän Kirppis pöydän numero on?? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho! Unohin ihan kokonaan mainita sen :D 126 :)

   Poista
 2. Minne viette huonekalut?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niitä on vähän siellä täällä, varastoissa ja keskellä lattiaa :D En ymmärtäny kysymystä ihan täysin, tai mitä huonekaluja tarkotat, mutta oletin, että puhuit niistä jotka tulee uuteen kotiin ja joita ollaan jo valmiiks hankittu? :)

   Poista
  2. Ei vaan tarkotin nimenomaan niitä toisia :Dd niitä jotka laitatte pois..

   Poista
  3. Haha, sitä mä pelkäsinkin :D Tiettyjä juttuja meiltä lähtee täältä mukaan ja ne mitä ei lähde niin niitten paikka onkin sitte arvotus :D Varastotilaa meillä on jonkun verran, sinne, tai sitte pistetään myyntiin :)

   Poista
 3. sun hiukset on kyllä niin upeet ;___;

  VastaaPoista
 4. onks toi sun päällä oleva paita hm:stä? :)

  VastaaPoista