maanantai 23. joulukuuta 2013

1 day until christmas

Kukkuu! Kirjottelen täältä Nivalasta ilosin mielin, jouluaatto lähenee tunti tunnilta. Vaikka oon kauheesti ylistellu joulua ja ehkä vähän liikaakin ainaki täällä blogin puolella, niin siltikää mulla ei vielä oo sellasta kunnollista joulufiilistä (tai sit se on vaan lähteny karkuteille) ja toivottavasti palaa huomenna jo aamutuimasta. Jotenki ihan uskomatonta, että tää fiilis on niin erinlainen ku esimerkiks viimevuonna tähän samaan aikaan; en kirjottais tätä postausta näin rauhallisin mielin, vaan hyppisin varmasti housut kintuissa kuusen ympärillä ja riehuisin ku viimestä päivää, enkä todennäkösesti nukkuis ensyönä ollenkaan :-D. Musta ei jotenki yhtään tunnu joululta, tai mulla on ehkä vähän sellanen ''laim'' fiilis, koska on niin hassua, että en enää oota niin hirveesti sitä, mitä lahjapaketeista paljastuu, vaan enemmän ootan sitä itse aikaa, ku pääsee nauttimaan rakkaitten ihmisten seurasta, hyvästä ruoasta ja kaikista ihaninta mun mielestä on nähä se hymy läheisten kasvoilla. Ku aamulla noustaan reippaina kattomaan lumiukkoo, nii ehkä mä kuitenki uskon että se ihana lapsenmielinen joulufiilis palaa taas ja pääsen todelliseen joulufiilikseen.

Oon täällä ruudun toisella puolella todellaki päässy ottamaan rennosti ja nauttimaan, vaikka meinaa välillä vähän väsyttää, mutta sehän vaan kuuluu asiaan. Ollaan koristeltu ihan järjettömän hienoja pipareita, heitetty omaa niin surkeeta läppää, nautittu kynttilänvalosta, katottu kauhuleffa, koristeltu kuusi, ulkoiltu kahen ihanan koiran kans ja mä oon hengaillu mun uusissa ihanissa pöksyissä.
_MG_9699
_MG_9714 _MG_9738 _MG_9757 _MG_9788 _MG_9810 olivia _MG_9834
Nyt jatketaan nauttimista ja siirrytään kohottaan joulufiilistä kattomalla joulupukkia&noitarumpua! Minkälaisia joulufiiliksiä siellä ruudun toisella puolella on, vai onko niitä ollenkaan?

10 kommenttia:

 1. Ihanaa joulua sulle Olivia!! <3

  VastaaPoista
 2. hyvää joulua olivia<3 :))) mikä sun käytösnumero oli ja mikä huonoin numero ja mistä :3 ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä samaa sullekkin ihana! Käytös oli 8, huonoin numero 5 kemiasta ja matikasta.

   Poista
 3. Joulufiilarit on vähän hukassa, ja ehkä yks syy siihen on tuo lumen puute, mutta eiköhän ne fiilikset huomenna viimestään kasva:-) Ja rauhallista joulua sulle ja koko perheelles ja toivottavasti nähdään pian!<3:*

  <3:llä Lolli ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lolli ihanaa joulua sullekin <3 Toi sää vaikuttaa joo melko paljon, mut jos sit viimestään jouluruokaa syödessä alkais joulufiilis tuleen :-)

   Poista
 4. Hyvää joulua Olivia!

  http://emmunjahemminblogi.blogspot.fi

  VastaaPoista
 5. Mulla ei oo yhtään joulufiilistä, kun lumetkin häviää ja sääennustuksessa luvattu vesisadetta! Ehkä Se sitten illalla tulee, kun saa jouluruokaa ja kokoonnutaan sukulaisten kanssa olohuoneen hämärään:) ihanaa joulun aikaa sinulle Olivia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo toi sää on kyllä karmiva :/ Tännekkin on luvattu vesisadetta, mutta nyt tuolla ulkona on kyllä ihan valkonen maa, ois kiva jos se pysyis ees tän illan!! Ei saa kuitenkaa ton sään antaa masentaa vaan pitää pystyy nauttii, just niinku sanoit niin varmasti tulee joulufiilis viimestään sitteku pääsee syömään jouluruokaa ja seurustelemaan :-) Hyvää joulua!<3

   Poista